کارگاه کارآفرینی در صنایع شیمیایی

در حاشیه برگزاری همایش بین المللی بزرگداشت محمد بن زکریای رازی و با همکاری کمیته شیمی و کیمیاگری این همایش، کارگاه کارآفرینی در صنایع شیمیایی و ادامه تحصیل در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی معتبر ایران و جهان به صورت بورسیه در مقطع دکتری و پسا دکتری توسط پروفسور سعید بلالایی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان رشته شیمی برگزار شد.

پروفسور سعید بلالایی، عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، فوق دکترای شیمی آلی از دانشگاه هایدلبرگ آلمان است که در سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۴ موفق به کسب جایزه تحقیقاتی الکساندر فان هامبولت گردیده است. وی که عنوان تکنولوژیست برتر کشور در هفدهمین فستیوال علوم پزشکی رازی در سال ۱۳۹۱ را در کارنامه خود دارد، در سال ۱۳۹۲ از سوی انجمن شیمی ایران، به عنوان برترین پروفسور شیمی آلی کشور معرفی گردید.