سخنرانی خانم سمیرا نصیری

در ادامه پنل های سخنرانی علمی، خانم سمیرا نصیری صدقیانی، سخنرانی خود تحت عنوان “رازی و اهمیت ثیت داده های مدارک پزشکی در تاریخ علوم پزشکی” را ارائه کردند. وی در این سخنرانی، اهمیت ثبت داده های مراحل تشخیص و درمان توسط زکریای رازی را مورد بررسی و تحلیل قرار دارد. امروزه ثبت مدارک به شیوه رازی با عنوان “مدارک پزشکی” یا “پرونده های درمانی بیمار” شناخته می شود. ایشان در ادامه افزود: با آگاهی از اهمیت ثبت و مستند سازی داده ها می توان به اطلاعات جامعی جهت برنامه ریزی صحیح برای سلامت جامعه دست یافت و در نهایت این گونه نتیجه گیری کرد که کتاب الحاوی به عنوان منبع با ارزش تاریخ پزشکی جهان به این مساله پرداخته است. وی عنوان کرد که از تجزیه و تحلیل اطلاعات پرونده می توان در جهت برنامه ریزی سلامت جامعه استفاده کرد.